8 maj 2019

Onsdag

Allmänt


Ibland är det faktiskt riktigt bra med försäkringar. Jag tog en utökad gravidförsäkring via Trygg Hansa när jag hade passerat vecka 16. Den kostade 1250kr om jag inte missminner mig, en summa som man dessutom skulle få i rabatt om man tecknade en trygga barn-försäkring hos dem när barnet var fött. Inget snack om saken. 
Så satt jag härom dagen och funderade och kom att tänka på att jag kanske skulle se vad den där försäkringen egentligen innebar. Jag hade sådan tur att den inkluderade både akutsnittet och blodförlusten. Killen jag pratade med på Trygg Hansa såg även att sjukhusvistelse ingick i min trygga vuxen-försäkring. Så sammanlagt blev summan 7250kr och jag skulle få in dem på kontot inom 5 dagar, hur bra?

Annars flyter dagarna på som de ska. Saga äter och sover. Vi går långpromenad med hundarna på morgonen, vilket för övrigt måste se hur kul ut som helst; har otroligt svårt att manövrera två hundar som gör lite som de vill, kors och tvärs, samt en barnvagn, men det går! Måste komma på en bättre lösning med kopplen dock. När vi kommer in sover Saga fortfarande så jag hinner städa och fixa om det behövs vilket är så skönt. Passar på att göra så mycket som möjligt hemma under tiden hon sover (vilket jag orkar eftersom hon låter mig sova på nätterna). Däremellan myser vi så mycket vi bara kan! 

Lilla grodan växer som hon ska också, vi var på BVC i måndags och då var hon 53,5cm lång och vägde 4440g. När hon föddes 19 dagar tidigare var hon 50cm och vägde 3945g. 
Idag blir Saga hela tre veckor. Helt otroligt💗

(null)